Nieuws wijk II

Chopinlaan 1
3603 CG Maarssen
gj@codee.nl

Op maandag 7 januari is het beroep uitgegaan naar ds. Codee te Maarssen en woensdag 9 januari heeft hij kennis gemaakt in de gemeente. Op uiterlijk D.V. maandag 28 januari zal ds. Codee zijn beslissing kenbaar maken.
Zondag 13 januari heeft ds. Codee de kerkdienst in de Oosterholthoeve geleid. Na afloop was er gelegenheid om ds. Codee en zijn vrouw een hand te geven waarvan veel gemeenteleden gebruik maakten.
Ook op andere wijzen kunt u uw betrokkenheid kenbaar maken. U kunt ds. Codee een kaartje of een mailtje sturen ter bemoediging in de tijd van overdenken. Zijn gegevens vindt u hieronder.
Biddend hopen we op een positieve beslissing. We leggen onze eigen gemeente en de gemeente van Maarssen in de hand van onze God. Hij leidt Zijn kerk.

We willen als kerkenraad in gesprek met dertigers uit onze wijkgemeente. In gesprek over wat je bezig houdt, waar je blij van wordt, waar je je zorgen over maakt, spreken over het geloof en over kerk-zijn. De avonden staan gepland op D.V. 6 en 13 februari. Ben je tussen de 30 en 40 jaar, maak hier gebruik van en meld je aan! Aanmelden via a.b.vantende@gmail.com of stuur een appje naar 0638489122. Zie voor verdere informatie de kerkbode of website.

De ouderlingen Johan Juffer en Bart van ’t Ende.

Ambtsdragerverkiezing wijk 2

Tijdens de ambtsdragerverkiezing op maandag 3 december zijn de broeders Henk Hofstede, Blekerijweg 6, 8271 BH, en Arjan van den Berg, Zeegravensingel 36, 8271 KG, verkozen tot ouderling. Zij hebben tot en met maandag 10 december de tijd om tot een beslissing te komen.