Nieuws wijk II

Hij komt er weer aan, de jaarlijkse gemeentedag

Als het goed is heeft u/ heb jij de datum al in de agenda staan.

Het belooft weer een prachtige dag te worden, met een gezellig middagprogramma voor jong én oud!

Geven jullie je allemaal op?

Voor meer informatie verwijzen we je naar de flyer en het opgave formulier.

Klik hier om je op te geven

Hartelijke groet van de gemeentedag-commissie !

Joop Gottmers; van wereldkampioen kickboksen, naar drugscrimineel, naar Christen en evangelist.

Wij willen deze avond van harte aanbevelen bij onze tieners. Ouders, stimuleert u ze om te komen?

Het wordt vast een prachtige avond met elkaar!

Hou jij van zingen ? Dan zoeken wij jou voor de zangdienst van 2e pinksterdag !

Geef je nu op!

In de gemeente zijn veel taken en wellicht kunt u/kun jij ook meehelpen aan de opbouw van onze gemeente.

Iedereen heeft kwaliteiten die we mogen inzetten!

In dit document zijn de verschillende taken per categorie uiteengezet.
Kruis aan waar u/jij uw/jouw steentje aan wilt bijdragen.
Met het invullen van deze lijst komt er een beter beeld voor het inzetten met de juiste mensen op de juiste plaats.

Hartelijk dank voor het invullen!

Klik hier om naar het formulier te gaan

Er is een nieuwe commissie opgericht: Kerk en Israël

Onze opdracht is om Israël te troosten, lief te hebben, ondersteunen en jaloers te maken.

Hoe gaan we dit doen?

Nieuw/ feiten delen
 Cursus/ studie aanbieden
 Catechisatielessen
 Israëlzondag invulling geven

God zegt : "Troost, troost Mijn volk"  (Jesaja 40:1)

Vragen of opmerkingen horen we graag via
kerkenisrael@dorpskerk.com

Jacco Brink, Ronald Post en Janet vd Molen

Op weg naar je werk – in de auto, de trein of op de fiets – kun je iedere werkdag een Bijbellezing en overdenking beluisteren met de Bijbelpodcast _Eerst Dit._ Gebruikers kunnen zich gratis aanmelden via WhatsApp, en krijgen dan iedere werkdag om 6.00 uur een audiobericht via WhatsApp, dat met één druk op de knop te beluisteren is. Hiermee maken ze het luisteraars zo gemakkelijk mogelijk. Een goed begin van de dag.

De overdenkingen – meestal aan de hand van het leesrooster van het Nederlands Bijbelgenootschap – komen uit de koker van vijf personen:

Eva-hoofdredacteur Minella van Bergeijk, ds. Dirk de Bree, ds. Hanneke Ouwerkerk, ds. Jan-Maarten Goedhart en dr. Kees van Ekris. De podcast Eerst Dit is een initiatief van de EO en de IZB, een organisatie voor zending in Nederland binnen de PKN.

Aanmelden voor de Bijbelpodcast doe je zo: Ga daarvoor naar de website Eerstdit.nl. [1] Of pak je telefoon, zet 06-10021090 in de contactenlijst en app vervolgens naar dit nummer: ‘Podcast Aan’.

Links: