Nieuws wijk II

De gemeentedag van wijk 2 staat weer voor de deur. Zie voor verdere informatie de flyer.Aanmelden kan via: 


http://www.123formbuilder.com/form-4680816/gemeentedag-wijk-2-2019 

Tot dan!
Bijlagen:
Bewaar het bestand Barbecuewijk2-1.pdfBarbecuewijk2-1.pdf[ ]
Beste gemeenteleden,

Zoals in de ochtenddienst van 14 april is verteld, organiseren wij als afsluiter van ons mooie seizoen een gemeentebrede maaltijd waarbij we elkaar hopen te spreken over het geloof. Zo proberen we om als jongeren met ouderen in gesprek te komen. Hoe mooi is het om het samen gemeente zijn ook op deze manier in te vullen!

Wie
: iedereen vanaf 15 jaar.
Wanneer: 19 mei, begint om 17:30 tot uiterlijk 19:30 (daarna is er nog gelegenheid gesprekken voort te zetten)
Waar: de Zaaier
Opgeven: naam, leeftijd en eventuele voedselallergieën mailen naar: sourceijsselmuiden@gmail.com of appen/bellen naar 06 - 119 372 13.

Geef je snel op!

Op weg naar je werk – in de auto, de trein of op de fiets – kun je iedere werkdag een Bijbellezing en overdenking beluisteren met de Bijbelpodcast _Eerst Dit._ Gebruikers kunnen zich gratis aanmelden via WhatsApp, en krijgen dan iedere werkdag om 6.00 uur een audiobericht via WhatsApp, dat met één druk op de knop te beluisteren is. Hiermee maken ze het luisteraars zo gemakkelijk mogelijk. Een goed begin van de dag.

De overdenkingen – meestal aan de hand van het leesrooster van het Nederlands Bijbelgenootschap – komen uit de koker van vijf personen:

Eva-hoofdredacteur Minella van Bergeijk, ds. Dirk de Bree, ds. Hanneke Ouwerkerk, ds. Jan-Maarten Goedhart en dr. Kees van Ekris. De podcast Eerst Dit is een initiatief van de EO en de IZB, een organisatie voor zending in Nederland binnen de PKN.

Aanmelden voor de Bijbelpodcast doe je zo: Ga daarvoor naar de website Eerstdit.nl. [1] Of pak je telefoon, zet 06-10021090 in de contactenlijst en app vervolgens naar dit nummer: ‘Podcast Aan’.

Links:

https://portal.eo.nl/bijbelpodcast-eerst-dit/