Wake Up Deborah - informatie

Geplaatst op onder Wijk 2

logo-wakeup-deborah-130-transparant.png

Bidden voor kinderen en jongeren maakt een wereld van verschil in hun leven. Het gebed om Gods liefde te kennen en ervaren, maar ook voor gezondheid, blijdschap en goede vrienden is het beste dat je ze kunt geven. WakeUp Deborah is een wereldwijde beweging van gebed met als doel zoveel mogelijk gemeenteleden aan te sporen tot gebed voor kinderen en jongeren.

Het motto van WakeUp Deborah is: “Parents on their knees, children on their feet.” WakeUp Deborah gelooft dat Gods liefde kinderen en jongeren in Nederland verandert door de kracht van het dagelijks gebed.

Ook in onze gemeente is een werkgroep van WakeUp Deborah actief. Die werkgroep zoekt mensen uit onze gemeente die willen bidden voor de tieners uit de gemeente, want “Een krachtig gebed van een rechtvaardige brengt veel tot stand” (Jak. 5:16b).

Wat wordt er precies van je verwacht?

  • De werkgroep vraagt van je of je in je eigen omgeving op je eigen tijd regelmatig voor één specifieke tiener in de middelbare schoolleeftijd wilt bidden;

  • Jij krijgt een brief van een tiener waarvoor jij gaat bidden. In die brief vertelt hij/zij iets over zichzelf.

  • Die punten kunnen voor jou ook punten van gebed worden. Het is het belangrijkste dat jij gaat bidden voor die tiener in zijn/haar situatie.

  • De tiener kan in de brief ervoor kiezen dat je alleen voor hem/haar bidt of dat hij/zij ook verder contact met jou wil.

  • De bidder zoekt alleen verder contact met de tiener wanneer hij/zij dat wil. Dan nog is dit geen verplichting, maar ligt de nadruk op het gebed.

Voel jij je ook geroepen om met de andere bidders samen rondom onze tieners te staan met ons gebed? Meld je dan aan bij de werkgroep door een mailtje te sturen naar [email protected] of spreek een van werkgroepsleden hierover aan.

wa.jpg

Natuurlijk hopen we dat er veel mensen van 20+ zich melden, zodat we ook alle nieuwe tieners weer kunnen koppelen aan een bidder en de tiener zich gedragen weet door gebed.

Werkgroep WakeUp Deborah IJsselmuiden