Nieuws gemeentebreed

Voor alle leiding van de club en zondagsschool,

We zijn erg blij met alle kinderen die de meisjesclub, jongensclub en zondagsschool bezoeken! De kinderen leren meer over Wie de Heere God is, er zijn mooie gesprekken en er is veel gezelligheid.

Tegelijkertijd kan het best een uitdaging zijn om de kinderen er positief bij te houden en in sommige groepen kan het er soms wat chaotisch aan toe gaan. Daarom willen we vanuit de jeugdraad 12- graag een workshop voor jullie aanbieden, om meer tips en trucs te krijgen voor een zo goed mogelijke groepsdynamiek. Jeugdwerkadviseur Saskia de Graaf zal deze workshop verzorgen.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op via jeugdwerkerwijk2@dorpskerk.nl

Hopelijk tot dan!

Zaterdag 4 januari heeft de tienerclub Eljada en Young Spirit lege flessen opgehaald voor het diaconale jeugdwerkproject in Mozambique.

Het heeft het prachtige bedrag van €1586,- opgebracht!

Klik hier voor enkele foto's...

Ga jij ook mee met het jongerenevangelisatiekamp? Wil je graag getuigen van Hem? Je tijd besteden voor het werk in Gods Koninkrijk?Je kunt je nu al weer opgeven voor het zomerevangelisatiekamp van volgend jaar.De data zijn: D.V. 1 tot en met 8 augustus 2020. Wil je meer informatie of gewoon eens even hierover doorpraten kan je contact opnemen met Rieneke van Dorsten. rienekevandorsten@gmail.com

Ps. Op vrijdag 20 december gaat het reünie kerstweekend weer van start.
Aanmelden kan via https://eenboodschapvoorkerkrade.nl/kerst/

En ben je nog nooit mee geweest? Maak je geen zorgen. Je wordt opgenomen in de warmte en liefde van de (oud)kampgangers en zij nemen je mee 'op reis' door Kerkrade.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor het kledingwinkeltje op het azc Dronten! Er is dringend hulp nodig op de woensdagochtend van 09.00-11.30 uur! Ook op woensdagmiddag is van 13.30-16.00 uur aanvullende ondersteuning van harte welkom. Eenmaal per week of per twee weken! Voor meer informatie over dit mooie dankbare werk kunnen belangstellenden contact opnemen met Mariëtte Heikoop.

Verder zijn wij op zoek naar vrijwilligers die op bezoek willen gaan bij de mensen van het azc. Vindt u dat spannend? U hoeft niet alleen te gaan. In eerste instantie gaat u met iemand mee die al bezoekwerk doet.

Zijn dit geen taken voor u maar wilt u wel iets doen voor de vluchtelingen neem ook dan contact met mij op zodat we kunnen kijken wat bij u past. Er is altijd iets te vinden. Maar bovenal vragen wij uw gebed voor de vluchtelingen.

U kunt contact opnemen met:

Mariëtte Heikoop, marietteheikoop@gave.nl of tel. 06-26020488

Wijzigingen t.b.v. de gemeentegids of de website

Deze gelieve u door te geven aan De webmaster e-mail webmaster@dorpskerk.com  e.e.a. om de informatie zo actueel mogelijk te houden.

Alvast bedankt!