We hopen alle kerkgangers van onze gemeente weer geregeld ’s morgens of ’s middags in de Oosterholthoeve te zien. We beseffen dat de meesten dat ook afwisselen met het thuis meekijken.

Zondagmorgen 13 september is de bevestigingsdienst van Bart Limburg tot ouderling en afscheid van ouderling Westendorp en jeugdwerker Esther van Maanen. Tot en met woensdag hebben hun gasten voorrang bij het aanmelden. Daarna is aanmelden voor iedereen vrij. Dan willen we het slotlied met elkaar zingen.

Gezinnen met kinderen zijn natuurlijk ook meer dan welkom in deze dienst die ook de start is van het winterwerk. We roepen gezinnen met kinderen op om zich na woensdag op tijd aan te melden voor deze dienst.

20 september is er ’s morgens voorrang voor de secties Hofstede, Juffer, Klooster, Rozendaal, Van der Spek en Westendorp/Limburg. Jongeren opgelet: ’s middags is de jongerendienst!

27 september hopen ’s morgens enkele baby’s gedoopt te worden. Ook dan hebben hun gasten voorrang t/m woensdag 23 september om zich aan te melden. Daarna is het aanmelden vrij.

Voor alle middagdiensten kan iedereen zich aanmelden. Aanmelden gaat nog steeds via aanmelden.dorpskerk.com  of door een telefoontje naar de wijkouderling. Wanneer het online aanmelden niet lukte, dient u zich bij aankomst in de Oosterholthoeve te registreren.

Overig coronanieuws

Gezien de berichten willen we toch met ingang van 13 september de slotzang weer gaan zingen met de begeleidingsgroep. We hopen dat dit, als we  ingetogen zingen, geen problemen oplevert.

Naast het monitoren van de luchtkwaliteit, blijft uiteraard de anderhalve-meterregel van kracht en volgen wij de overheidsregelgeving.

Bijzonderheden

• Tijdens de ochtenddiensten is er kinderoppas in de Oosterholthoeve, maar nog geen Oppas+.
  • In de kerk zijn in verschillende groottes rijtjes stoelen bij elkaar gezet voor gezinnen. Zo kunnen we de anderhalve meter houden, maar toch zoveel mogelijk mensen kwijt.
  • De kosters helpen u om een plaats te vinden. Het verlaten van de kerk gebeurt rij voor rij onder leiding van de koster.
  • Let bij het uitgaan binnen en buiten op de anderhalve-meter-regel. Denk ook aan onze beeldvorming onder voorbijgangers.
  • Net zoals de afgelopen tijd, zijn de diensten ook nu live te volgen met beeld en geluid via kerkdienstgemist.nl
  • De muziekgroep verzorgt de zangbegeleiding.
  • De gaderobe is dicht en de jas neemt u daarom mee naar uw zitplaats.
  • Het invalidetoilet is open. We roepen u op zo min mogelijk van het toilet gebruik te maken.
  • Omdat we zo min mogelijk schoonmaakwerk willen (er is al genoeg: stoelen, zaal, hal etc), zijn verschillende aangrenzende zalen gesloten.
Hebt u vragen, neem gerust contact op met uw ouderling of de scriba van de kerkenraad.