Aanmelden kerkdiensten WIJK 2

Er is goed nieuws over de kerkdiensten in de Oosterholthoeve. De metingen van de luchtkwaliteit in de sporthal wijzen uit dat we goed zitten met het aantal van 275 kerkgangers per dienst.

Naast het monitoren van de luchtkwaliteit, blijft uiteraard de anderhalve-meterregel van kracht en volgen wij de adviezen om nog niet aan samenzang te doen want ook dat heeft gevolgen voor de luchtkwaliteit in de kerkzaal.

Aanmelden voor elke dienst afzonderlijk blijft belangrijk via https://aanmelden.dorpskerk.com (of voor wie dat niet lukt, de scriba of wijkouderling). Op die manier bent u ook verzekerd van een zitplaats.

Aanmelden

Voor beide diensten wordt nu iedereen uit de (wijk)gemeente uitgenodigd. De site blijft zichtbaar zodat ook op het laatste moment nog aanmeldingen gedaan kunnen worden en iedereen zicht heeft op het aantal beschikbare plaatsen. Wie zich niet van te voren aanmeldt, moet zich bij binnenkomst in de hal van de Oosterholthoeve even melden om zich te registreren. Wie van te voren aangemeld is hoeft niet meer ‘afgevinkt’ te worden.

Bijzonderheden

• Tijdens de ochtenddiensten is er kinderoppas in de Oosterholthoeve. Er is in de zomervakantie nog geen oppas+.
  • In de kerk zijn in verschillende groottes rijtjes stoelen bij elkaar gezet voor gezinnen. Zo kunnen we de anderhalve meter houden, maar toch zoveel mogelijk mensen kwijt.
  • De kosters helpen u om een plaats te vinden. Het verlaten van de kerk gebeurt rij voor rij onder leiding van de koster.
  • Let bij het uitgaan binnen en buiten op de anderhalve-meter-regel. Denk ook aan onze beeldvorming onder voorbijgangers.
  • Net zoals de afgelopen tijd, zijn de diensten ook nu live te volgen met beeld en geluid via kerkdienstgemist.nl
  • De muziekgroep verzorgt de gemeentezang.
  • De gaderobe is dicht en de jas neemt u daarom mee naar uw zitplaats.
  • Het invalidetoilet is open. We roepen u op zo min mogelijk van het toilet gebruik te maken.
  • Omdat we zo min mogelijk schoonmaakwerk willen (er is al genoeg: stoelen, zaal, hal etc), zijn verschillende aangrenzende zalen gesloten evenals de tribunes en het gangetje daaronder. We vragen elke zondagmorgen enkele vrijwilligers om te helpen met het reinigen van de stoelen na afloop van de dienst.

Hebt u vragen, neem gerust contact op met uw ouderling of de scriba van de kerkenraad.