Jeugdwerker

8271 GP IJsselmuiden
E-mail: jeugdwerkerwijk2@dorpskerk.com

Even voorstellen
Hallo, wat mooi om op 2 september in de gemeente bevestigd te zijn als jeugdwerker. Graag stel ik me via deze weg verder aan jullie voor. Ik ben Esther van Maanen, getrouwd met Helmert-Jan en samen hebben we twee prachtige dochters: Sophie (2 jaar) en Salomé (afgelopen zomer geboren). Ik houd van sporten en muziek en vind het heerlijk om in de natuur te backpacken. We kwamen uit Ede, maar wonen inmiddels al weer twee jaar met veel plezier in IJsselmuiden.
Het heeft echt mijn hart dat kinderen en jongeren God leren kennen, voor Hem leven en zich thuis voelen in de kerk! En ik vind het erg mooi om daar in mijn werk mee te zijn. Op meerdere plekken ben ik jeugdwerker geweest en op dit moment werk ik met veel plezier bij de GZB als jeugdwerkadviseur. Mooi om zo ook in andere culturen met kerken te kijken hoe we kinderen en jongeren kunnen bereiken met het Evangelie.
Ik kijk er naar uit om ook met jullie in wijkgemeente II hiermee bezig te gaan. Eerst wil ik onderzoeken hoe het jeugdwerk in elkaar zit: wat er allemaal goed gaat, maar ook waar de uitdagingen en zorgen liggen. Hiervoor hoop ik met veel mensen in gesprek te gaan en al het jeugdwerk te bezoeken. Hierna zal ik meedenken in het nieuwe beleidsplan, aanbevelingen schrijven en helpen implementeren. In dit alles geldt dat als de Heere het huis niet bouwt, we tevergeefs aan het zwoegen zijn. Het is dan ook mijn gebed dat God Zijn zegen wil geven en de kinderen en jongeren steeds meer onder de indruk wil laten raken van Wie Hij is!