Ds. G.J.Codee
Chopinlaan 1
3603 CG Maarssen
gj@codee.nl

Op maandag 7 januari is het beroep uitgegaan naar ds. Codee te Maarssen en woensdag 9 januari heeft hij kennis gemaakt in de gemeente. Op uiterlijk D.V. maandag 28 januari zal ds. Codee zijn beslissing kenbaar maken.
Zondag 13 januari heeft ds. Codee de kerkdienst in de Oosterholthoeve geleid. Na afloop was er gelegenheid om ds. Codee en zijn vrouw een hand te geven waarvan veel gemeenteleden gebruik maakten.
Ook op andere wijzen kunt u uw betrokkenheid kenbaar maken. U kunt ds. Codee een kaartje of een mailtje sturen ter bemoediging in de tijd van overdenken. Zijn gegevens vindt u hieronder.
Biddend hopen we op een positieve beslissing. We leggen onze eigen gemeente en de gemeente van Maarssen in de hand van onze God. Hij leidt Zijn kerk.