Om alle gemeenteleden de mogelijkheid te bieden om de
kerkdiensten weer te bezoeken én om te blijven voldoen aan de Hervormde gemeente IJsselmuiden/Grafhorstrichtlijnen vanuit de overheid heeft de kerkenraad besloten om de gemeente per sectie(ouderling) uit te nodigen. Om ervoor te zorgen dat we zo min mogelijk plaatsen ongebruikt laten tijdens de erediensten zijn we over gegaan naar een ander aanmeldformulier. Via deze link komt u op de aanmeldpagina. Hier kiest u voor "wijk 1" en daarna voor de dienst waarvoor uw sectie aan de beurt is.Wanneer u aan de beurt bent:

27 sept. 09.30: Juffer, Kaat, Bouma, Van Middelkoop
27 sept. 16.00: Alberts, Van Boven, Van 't Oever, De Ruiter

4 okt.  09.30: Van Dijk, Ten Brinke, Pennekamp, Van der Linde
4 okt.  16.00: Meuleman, Hofstede, Rozendal

11 okt. 09.30: Meuleman, Hofstede, Rozendal
11 okt. 16.00: Van Dijk, Ten Brinke, Pennekamp, Van der Linde

De aanmeldformulieren zijn vanaf maandagmorgen bereikbaar.  Vanaf zaterdagochtend zijn de diensten vrij voor alle gemeenteleden en kunt u zich voor één dienst aanmelden. Als er na 14.00 uur nog vrije plekken zijn, kunt u zich ook voor de tweede dienst melden. Op de aanmeldpagina kunt u zien hoeveel vrije plaatsen er nog zijn.

Geen lid, toch graag naar de Dorpskerk?
Wanneer u geen lid bent van wijkgemeente I, maar wel de diensten op regelmatige basis wil bijwonen, kunt u zich vanaf zaterdagmorgen aanmelden voor de diensten zolang er nog vrije plaatsen beschikbaar zijn.

Extra kinderoppas!
Er is ook weer kinderoppas in ‘de Zaaier’ voor de diensten van 09.30 en 16.00 uur.

Het gebruiksplan voor de Dorpskerk vindt u hier