Aanmelden voor de kerkdiensten op D.V. zondag 12 juli:
- om 9.30 uur
kunnen gemeenteleden uit de secties van Van Boven, De Ruiter, Van 't Oever zich aanmelden via dit formulier.
- om 18.30 uur kunnen gemeenteleden uit de secties van Van Dijk, Ten Brinke, Pennekamp en Van der Linde zich aanmelden via dit formulier.

Om alle gemeenteleden de mogelijkheid te bieden om de
kerkdiensten weer te bezoeken én om te blijven voldoen aan de Hervormde gemeente IJsselmuiden/Grafhorstrichtlijnen vanuit de overheid heeft de kerkenraad besloten om de gemeente per sectie(ouderling) uit te nodigen.

In dit overzicht staat aangegeven welke secties wanneer aan de beurt zijn voor de ochtend-, middag- of avonddienst. Opgave voor de diensten is verplicht, hiervoor staat/komt per dienst een formulier op de website.

Heeft u niet de mogelijkheid om aan te melden via de website, neemt u dan contact op met uw sectieouderling, hij kan u dan aanmelden. De lijst met welke secties in welke diensten verwacht worden, zal ook in het komende kerkblad en op het prikbord in 'de Zaaier' worden gepubliceerd.

Geen lid, toch graag naar de Dorpskerk?
Wanneer u geen lid bent van wijkgemeente I, maar wel de diensten op regelmatige basis wil bijwonen, verzoeken wij u dit formulier in te vullen. Zo krijgen wij een overzicht hoeveel mensen dit willen en kunnen wij u inroosteren. Welkom!

Extra kinderoppas!
Er is ook weer kinderoppas in ‘de Zaaier’ voor de diensten van 09.30 en 16.00 uur.