Wilt u opnames terugluisteren van voorgaande diensten? Dan verwijzen wij u graag naar de website van kerkdienstgemist.nl

Doneren

Via de site kerkdienstgemist.nl kan er live meegeluisterd worden. Ook kun je hier eerdere kerkdiensten terug luisteren of bekijken. Alle uitgezonden diensten zijn hier tot 6 maanden na uitzending nog beschikbaar om te beluisteren of te downloaden.

De laatste jaren is er een aanzienlijk bedrag geïnvesteerd in nieuwe apparatuur om dit allemaal te realiseren. Daarnaast ontvangen wij als gemeente maandelijks een factuur voor de kosten van het meeluisteren.

Een bijdrage als blijk van waardering voor deze vorm van Evangelieverkondiging is zeer welkom op IBAN NL28 RABO 0159 1100 09 o.v.v. bijdrage Kerkdienst Gemist.