Vanwege de extreme drukte willen we de site ontlasten en verwijzen wij u via onderstaande link door naar kerkdienstgemist.nl
Ook als u de dienst op een later tijdstip wilt terugluisteren kunt u hier terecht.

Voor het live meekijken klikt u hier of op de afbeelding.

Doneren

Uw kunt hieronder via de Givt app geven maar ook op kerkdienstgemist.nl ziet u de Givt button rechts onderin beeld.

Via de site kerkdienstgemist.nl kan er live meegeluisterd worden. Ook kun je hier eerdere kerkdiensten terug luisteren of bekijken. Alle uitgezonden diensten zijn hier tot 6 maanden na uitzending nog beschikbaar om te beluisteren of te downloaden.

De laatste jaren is er een aanzienlijk bedrag geïnvesteerd in nieuwe apparatuur om dit allemaal te realiseren. Daarnaast ontvangen wij als gemeente maandelijks een factuur voor de kosten van het meeluisteren.

Een bijdrage als blijk van waardering voor deze vorm van Evangelieverkondiging is zeer welkom via de Givt app of op IBAN NL28 RABO 0159 1100 09 o.v.v. bijdrage Kerkdienst Gemist.