Reload?
Dit betekent herladen. Nu zullen de meesten wel weten dat dit de vertaling is van reload, maar dat herladen zo gaaf is en dat je er wat aan hebt is best bijzonder. In dit geval is het ‘samen herladen bij God.’ Dit doen we door met elkaar te lezen uit de Bijbel, te zingen, te bidden en ook door een gesprek aan te gaan. Je bent dus aan het herladen! Niet alleen doordat je de Bijbel leest, bid en zingt, maar ook door te luisteren naar de vragen die anderen hebben en je eigen vragen te stellen.

Jongerengroep?

Ja, we zijn jongeren van 16 tot 25 jaar. Wij vinden het gaaf om samen met anderen van onze leeftijd te praten over God. Maar ook super om te zingen, muziek te maken en een bijzonder, leuk, gek, origineel spel te doen.

Wanneer?
Op ieder maandagavond in het winterwerkseizoen (ongeveer van september tot april). Vanaf 19:45 uur tot 22:00 uur. We beginnen met drinken en wat lekkers.
We sluiten af met een gezamenlijke activiteit.

Waar?

In ’t Baken, dit is een gezellig knus gebouw naast de Dorpskerk in IJsselmuiden.

Kom eens een keer!

Voor nog meer info en foto’s kan je kijken op onze Facebook pagina. https://www.facebook.com/groups/jgreload/

Contactpersoon

Johannes Holtland
E-mail: johannesholtland@gmail.com
===============================================================================================================
Hoe vind jij de JV?
Het afgelopen jaar heb ik enorm genoten van de Jeugdvereniging. Het is fijn om met jongeren van de gemeente bij elkaar te zijn en op deze manier te praten over God. De avonden zijn interessant en leerzaam. Alles wat je meekrijgt kun je in de praktijk gebruiken. We hebben het bijvoorbeeld gehad over hoe we met onze naaste om moeten gaan. Het is een uitdaging om het in praktijk te brengen. Daarnaast zingen we veel. Heerlijk! Het kost een maandagavond, maar het is zeker de moeite waard. Samen kun je je geloof opbouwen!

‘Een enthousiast lid’