Beste jongere, ben je 16 jaar of ouder? Dan ben je van harte welkom op JV Obadja!

Dit seizoen is het thema: ‘Als Jezus spreekt, gebeurt er iets!’ Het gesprek tussen de Heere Jezus en Nicodemus hebben we al uitgediept, evenals de leerzame ontmoeting tussen Jezus en de Kananese vrouw. Als je het Evangelie leest, dan ontdek je dat Jezus vaak iemand ontmoet en in gesprek gaat: onder vier ogen, zonder getuigen. We zien dat de Heere Jezus elk mens anders benadert. Ieder mens is immers uniek en draagt zijn eigen bagage met zich mee. De Heere Jezus kent ons, onze gedachten, onze achtergrond, onze omstandigheden etc.. Jezus ontmoeten is bevrijdend, maar het kan ook heel confronterend zijn. Op DV vrijdag 11 januari vervolgen we onze avonden en gaat God Woord open voor een volgende ontmoeting met de Heere Jezus. Heb jij de Heere Jezus lief en Wie is Hij voor jou? Na de pauze verzorgt één van de jongeren het spel.

Op 25 januari hoopt jongerenwerker Marcel Vroegop van het HJW - op veler verzoek - opnieuw bij ons op de JV te komen en een thema te behandelen.

Het echtpaar Van Helden van Stichting Schreeuw om leven is in november jl. op de JV geweest.

Een indrukwekkende avond, die er mede toe heeft geleid dat we met een groep jongeren naar de ‘Mars voor het leven’ zijn geweest. Indrukwekkend!

Samen met de kerkenraad hebben we in december randkerkelijke gemeente-leden uitgenodigd voor de kerkdiensten met Kerst. Waardevol en leerzaam.

De JV komt elke 14 dagen bijeen in ‘het Baken’ naast de kerk. De avond begint om 20.00 uur en vanaf 19.45 uur staat wat te drinken klaar. Hartelijk welkom, ook als je nog nooit bent geweest!

Natuurlijk is er ook genoeg tijd voor spel en ontmoeting. En o ja, aan het eind van het seizoen (D.V. 3-6 mei 2019) hopen we weer op kamp te gaan! Super leuk! Dus kom eens een keer kijken en meedoen! Graag tot ziens, Joanne Juffer en Jan Hofstede.