“Back to normal”. Ik kwam deze uitdrukking tegen in de berichtgeving van Herman en Henrien.  "Als alles weer "back to normal" is, gaan we de tunnelkas gewoon weer gebruiken voor het groenproject." Mooie combinatie, back to normal en een tunnel(kas). Een tunnel met perspectief: er gloort licht aan het einde van de tunnel.

Afgelopen week zijn we hier in Nederland in “lockdown” gegaan.  Het wordt een kerstfeest anders dan anders, maar we vieren hetzelfde als altijd: het feest van de komst van Het Licht naar onze duistere wereld.

In Zuid-Afrika maken ze gebruik van de tunnel, om lessen en workshops te geven en om ooit weer plantjes in te kweken. Een tunnel waar licht gloort, óók het licht van Kerst!

Namens het bestuur wens ik u een gezegend kerstfeest en een gezond en gelukkig 2021.
(Ad van der Maarel, voorzitter)

Inmiddels zijn we al weer twee maanden hier in Zuid-Afrika. De eerste weken stonden vooral in het teken van het weer wennen aan onze stek hier en alles van de afgelopen tijd een plekje geven. Het was allemaal niet niks... Lees hier verder de nieuwsbrief van de familie Lindhout vanuit Afrika.