Nu we al langere tijd niet meer samen kunnen komen in de kerk kunnen we ons voorstellen dat er behoefte is om toch even in de kerk te zijn. Om tot rust te komen, om te bidden, voor een gesprek, om……..

Graag bieden wij u deze gelegenheid door vanaf 2 juli de kerk open te stellen op donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Uiteraard staan de deuren ook open voor niet-gemeenteleden die behoefte hebben aan rust of bezinning of die graag de kerk eens van binnen willen zien.

Op deze dagen is er iemand aanwezig om een gesprek aan te gaan als daar behoefte aan is, om samen te bidden of een stukje te lezen. Uiteraard zullen we steeds zorgvuldig omgaan met de maatregelen vanuit het RIVM en we verzoeken u ook om deze regels in acht te nemen.

Graag ontmoeten we u in de kerk wanneer u daar behoefte aan hebt!