Vanwege COVID-19 is er nu de mogelijkheid om digitaal uw gift te geven.

Contant geld is lang niet meer vanzelfsprekend. Betalen doen we steeds vaker met de pinpas en ook het betalen met de smartphone komt steeds vaker voor. Deze ontwikkelingen zijn niet meer tegen te houden, maar hebben wel tot gevolg dat het voor mensen moeilijker is om mee te doen met de collecte tijdens de dienst.

Voor dit probleem hebben we vanaf komend weekend een oplossing, want dan gaan we van start met digitaal collecteren door middel van een smartphone. Dit systeem zal gebruikt worden naast de gewone manier van collecteren. Doneren met collectebonnen of contant geld in de kerkgelegenheden kan dus ook en zal gewoon mogelijk blijven.

Als je gebruik wilt maken van de nieuwe manier van collecteren heb je de Givt -app nodig. Ga naar www.givtapp.net/download om de app te installeren. Je kan na het downloaden direct je e-mailadres invoeren en beginnen met geven. Je verdere registratie kan je ook op een later moment afronden.
Tijdens het kijken via kerkdienstgemist.nl vind u ook de "Geef met Givt" button onderin beeld:

Als u hier op klikt kunt u direct geven en op een later tijdstip de betaling afronden.

Uiteraard is het ook mogelijk om via uw bank de collecte over te maken:

DIACONIE:
NL06 RABO 0159 1059 43 o.v.v. 'Diaconie Hervormde Gemeente'.

KERKVOOGDIJ:
NL28 RABO 0159 1100 09 t.n.v. Kerkvoogdij Herv. Gemeente IJsselmuiden en Grafhorst

Bekijk hieronder het filmpje voor een eenvoudige uitleg van Givt.