Nog even en dan is het weer zover. De jaarlijkse oliebollenactie van de GZB wordt dit jaar op vrijdag 27 december gehouden op het plein achter de kerk.

Met deze actie willen wij het werk van de familie Schurink ondersteunen. Zij zetten zich als diaconaal werkers in voor de Roma-bevolking in Hongaarstalig gebied. Als deelgenoten gemeente mogen ook wij betrokken zijn bij het werk in Gods Koninkrijk in Slowakije.

De heerlijke oliebollen en appelbeignets van bakker René Vermeij zijn via het onderstaande formulier te bestellen. Dat kan tot uiterlijk zaterdag 21december via de dozen in de beide kerkgebouwen en de Zaaier of via de mail: gzb@dorpskerk.com.

Daarnaast is het mogelijk om een tas fruit en/of een moot zalm te bestellen.

De bestelling kan tussen 11.00 en 15.00 uur afgehaald worden .

Als u niet in staat bent om deze zelf op te halen kan de bestelling

bezorgd worden. Wilt u dit vermelden op het bestelformulier.

Er staan koffie en een oliebol voor u klaar en ook de boekentafel is weer aanwezig.

Wilt u liever zo een bijdrage leveren dan kunt u deze overmaken naar NL69 RABO 0159 1040 33 t.n.v. GZB-actie o.v.v.  Hart voor Roma.

Klik hier voor het formulier, vul hem in en mail deze naar gzb@dorpskerk.com