Wat is het geweldig als kinderen een week lang over God kunnen horen, samen zingen, knutselen, spelletjes doen en nog veel meer! Dit jaar willen we met een vernieuwd programma voor de vakantiebijbelweek aan de slag, waarin alle kinderen tussen de 4 en 10 jaar vier ochtenden naar de tent mogen komen om meer te horen over SCHATRIJK. En dit jaar zijn er ook in de middag dingen te beleven, zoals een mooie voorstelling of spannende speurtocht! Voor de tieners van 10 tot 12 jaar organiseren we opnieuw een twee avonden, vol met geloof en gezelligheid. Wat zou het mooi zijn als kinderen die weinig van de kerk of God weten, door deze week ontdekken hoe ze schatrijk kunnen worden!

Help jij mee?! We zoeken nog:

• 1 Iemand die coördinator van de vbw wil worden
    (om dit jaar samen met Henry op te lopen en alle ins en outs van de vbw te ontdekken).
  • 4 mensen die het ochtendprogramma helpen organiseren
    (uitwerken van de spellen, vertelling of sketch)
  • 4 mensen die een paar leuke activiteiten in de middag of avond willen organiseren
    (bijv. een voorstelling, speurtocht of sporttoernooi)
  • 2 mensen die de slotavond willen organiseren
  • 1 iemand voor het contact met de kerken
  • 2 mensen met verstand van communicatie en Social Media
  • 1 persoon die de tent feestelijk wil aankleden
  • 3 mensen die algemeen helpen in de organisatie en aansturing

En we zoeken ook vrijwilligers voor de week zelf, om verschillende dagdelen mee te draaien. Aanmelden kan bij Wienanda Penninkhof via vbwijsselmuiden@gmail.com. Natuurlijk is het ook mogelijk om een mailtje te sturen met vragen over de verschillende taken. We hopen van je te horen!