Catechisatie wijk 2 - seizoen 2018-2019

Ha meiden en jongens,

We hopen het nieuwe catechisatie-seizoen te beginnen op maandag 24 en dinsdag 25 september. Jullie zijn allemaal weer hartelijk welkom!

Een extra hartelijk welkom voor degenen die voor het eerst naar het voortgezet onderwijs zijn gegaan en dus ook voor het eerst de catechisatie gaan volgen!

Omdat we graag willen weten op hoeveel catechisanten we kunnen rekenen en de groepen van tevoren willen indelen, is het belangrijk dat je je zo snel mogelijk aanmeldt. Dat kun je doen door via de link onderaan het digitale aanmeldingsformulier in te vullen.
Je kunt kiezen voor de maandag- of voor de dinsdagavond.

Op beide avonden zijn de aanvangstijden gelijk voor dezelfde leeftijd, een verandering dus:

12 t/m 14 jaar (vo klas 1 t/m 3): 18:25 - 19:30 uur
15 t/m 17 jaar (vo klas 4 t/m 6): 19:10 - 20:15 uur
18 jaar en ouder: maandag 19:15 - 20:00 uur
18 jaar en ouder: dinsdag 18:45 - 19:45 uur
(degenen die nog in 2018 18 jaar worden mogen kiezen of zij meedoen met de 15 t/m 17 jarigen of met de 18-jarigen en ouder)

Klik op deze link en vul het aanmeldingsformulier in. (De gegevens van het aanmeldingsformulier worden alleen voor de catechisatie gebruikt.)

Belijdeniscatechisatie:

Dit seizoen is er alleen een éénjarige belijdeniscatechisatie. Deze catechisatie wordt gehouden op dinsdagavond van 19.00 -20.30 uur in de Ichthusschool, Groenendael 226 en wordt gegeven door ds. Brussaard gedurende de vacaturetijd. We starten D.V. op dinsdag 25 september.

Als je nog twijfelt, kom dan in ieder geval naar de eerste avond waaraan je vrijblijvend kunt deelnemen. Ds. Brussaard zal dan uitleggen wat belijdenis doen betekent en wat de belijdeniscatechisatie inhoudt. Pas daarna beslis je of je verder gaat of niet. Of je ook daadwerkelijk openbare belijdenis zult afleggen bepaal je in de loop van het seizoen. Vul wel het aanmeldingsformulier in, ook als je nog niet zeker weet of je verder gaat, zodat we weten op hoeveel aanwezigen we die avond kunnen rekenen.

Wij hebben er weer veel zin in en hopen dat je komt meedoen! De gegevens van het aanmeldingsformulier worden alleen voor de catechisatie gebruikt.

Klik op deze link en vul het aanmeldingsformulier in.

Een hartelijke groet en graag tot ziens!
Het catecheseteam

Catechisatie voor andersbegaafden

Het is voor andersbegaafden mogelijk een speciaal voor hen aangepaste catechisatie te volgen. Op eenvoudige wijze wordt daar de bijbelse boodschap verteld en samen gezongen. Dit is een samenwerking met De Hoeksteen.
Elke twee weken komen op maandag twee groepen en op woensdag één groep samen van 18.45 - 20.00 uur. Beide catechisaties worden gehouden in de basisschool Eben-Haëzer.

Voor verdere mededelingen verwijzen wij u naar het kerkblad.