Wat is het fijn dat we met de coronaversoepelingen weer meer mensen kunnen uitnodigen om naar de kerkdiensten te komen. ’s Morgens(09.30 u) in de Oosterholthoeve en ’s middags(16.00 u) of ’s avonds(18.30 u) in de Dorpskerk zijn u en jij hartelijk welkom. Nu we ook de psalmen en liederen weer samen zingen en het dreigingsniveau van het coronavirus laag is, willen meer gemeenteleden de zondagse diensten bezoeken. Dat moedigen we als kerkenraad natuurlijk van harte aan! 
We geven elkaar nog geen hand en vragen iedereen om het 1,5 meter afstandhouden van elkaar serieus te nemen!

Voor de kerkdiensten van zondag 17 juli t/m 15 augustus is iedereen, ook vakantiegangers en andere gasten, vrij om zich aan te melden op https://aanmelden.dorpskerk.com/wijk2 vanaf de maandag. Wel willen we u en jou vragen, als je je vóór de zaterdag 12.00 uur aanmeldt, je te beperken tot één dienst die zondag om zo ook anderen de gelegenheid te geven een kerkdienst te bezoeken. Is er na zaterdag 12.00 uur nog ruimte beschikbaar, dan ben je vrij om je aan te melden voor een tweede kerkdienst. Aanmelden blijft nodig om te voorkomen dat de gewenste afstand tot elkaar niet meer mogelijk is. Kinderen t/m 12 jaar tellen in het aantal bezoekers niet mee.
Annulering van uw/jouw aanmelding graag zsm. mailen aan de scriba scribawijk2@dorpskerk.com zodat je plaats vrij gemaakt kan worden voor iemand anders.
De diensten zijn voor iedereen ook te volgen via  https://kerkdienstgemist.nl/stations/1240/events/live  

Voor vragen kunt u terecht bij de wijkouderling of scriba van de kerkenraad.

We rekenen op uw en jullie medewerking!

We hopen op Gods bewaring de komende (vakantie)tijd en bidden dat we snel weer meer met volle kerken bijeen kunnen zijn en bevelen de overheid en de zorgsector van harte in uw voorbede aan.